Sminktetoválás Miskolcon

Kozmetikai tetoválással az arc azon részeit lehet hangsúlyozni, melyeket a nők egyébként is ki szoktak emelni hagyományos sminkeszközökkel. Ezek az arcon a szemöldök, a szem és a száj területei.
 
Az itt elkészült tartós smink egy mindennap vállalható, a kisebb hibákat korrigáló, vagy a kiemelésre méltó területeket kihangsúlyozó maradandó változás az arcon. Éppen ezért mindig a vendég arckarakteréhez, alapszíneihez, bőréhez illő színt ill. formát kell választani.
 
 
Napjaink trendje, hogy a tetoválásnak minél természetesebbnek kell lennie, ahol a végeredmény egy finoman sminkelt arc. A sminktetoválás alapja a vendéggel való konzultáció és az előrajzolás, ami néha több időt vesz igénybe, mint maga a tetoválás.
 
 
Sminktetoválás során a bőr hámrétegébe kerül a festék, ahonnan az évek során egyre feljebb kerül. Az elhalványodás mindenkinél különböző mértékű. Függ az alkalmazott tetoválási technikától is. A rendkívül vékony szemöldök szálacskák kevés pigmentet tartalmaznak, ami hamarabb elhalványul.
 
Általánosságban elmondható, hogy körülbelül 1-1 és fél évig tart, utána meg lehet ismételni az eljárást. Míg vannak technikák, melyek 3-5 évig is tarthatnak (klasszikus tusvonal, szájsatír)

Eszközök

 
Szeretettel várok minden szépülni vágyót!