Kolozsvári Andrea sminktetoválás
Talán nincs is nő, aki időnként vagy rendszeresen ne húzná ki a szemét. A szemhéjtetoválás minden nőnek ideális, mert szépen kiemeli a szemet, csábító pillantásokat és állandó ápolt hatást eredményez. Itt is nagyon fontos az előrajzolás, hiszen a szín, a vastagság s főként a forma hihetetlen sok lehetőséget tartogat. Szemhéjtetoválás eredményeként minden nő elfelejtheti a reggeli álmos sminkelést.
 

Szempillasűrítés:

Tetoválás során a felső szempillák tövébe kerül a festék, így dúsabbnak hat a szempilla. Tökéletesen kiemeli a szemet. Szolid, természetes hatást eredményez. Bármilyen stílusú, életkorú nőnek ajánlott.
 

Tusvonal (az örök klasszikus):

Lehetőség van különböző vastagságú szemhéjvonal kialakítására. Mindig a szemformához illeszkedő, a szem vonalát alul-fölül előnyösen követő vonal, mely a szélek felé elvékonyodik.
 

 Eye wake-up szemhéj:

 
A klasszikus felső szemhéjtetoválás fölé húzott második vonal. Ez lehet világos, vagy bármilyen a sminkelési szokásoknak megfelelő más szín. Hangsúlyosabbá teszi a tekintetet, kiemeli a szem színét.
 

 Smokey eyes (füstös) szemhéj:

 
Nagyon látványos szemhéjsatírozás, ha a klasszikus tusvonal kevésnek bizonyul. Ezzel a füstös satírozással a szemhéjpúderezés is kiváltható. A klasszikus fekete szín mellett más színek is alkalmazhatóak a vendég stílusához illően.

Galéria

Szempillasűrítés (Black Diamond)
Szemhéj tusvonal (Onyx, Black Dimond)