Kolozsvári Andrea sminktetoválás
A kor előrehaladtával, vagy a gyakori szedéstől megritkul a szemöldökünk. A rendszeres ceruzázás is erősen kikoptatja, megsérti a szemöldök szálakat. Szőkéknek problémája, hogy van szemöldökük, de szinte láthatatlan…..Ilyenkor tökéletes és kényelmes megoldást nyújt egy jól eltalált forma és egy szép szín. A legújabb Szálazott, v. Soft Powder technikának köszönhetően a szemöldök tetoválás természetes és finoman kidolgozott lesz, melyet minden nő büszkén viselhet.
 

Artistry (Microblading):

Kézi eszközzel készülő szálas tetoválási technika.Ha nem eléggé dús a saját szemöldök, ill. kisebb formai alakításra van szükség a legvékonyabb szálakkal a legtermészetesebb hatás érhető el.
Kizárólag azoknak a vendégeknek ajánlott, akiknek még nincs szemöldök tetoválásuk.
 

Szálazott szemöldök gépi módszerrel:

Célja a természetes megjelenés. Kialakítása során a vékony tetovált szálak a saját szemöldök szálak növekedési irányát követik. Akár több színnel is készülhet a legtermészetesebb hatás elérése érdekében. Bármilyen szemöldökhöz ideális.
 

Soft Powder (Púderes):

Az egyik legnépszerűbb satírozási technika,mellyel sokkal lágyabb, púderesebb, sminkelt hatású szemöldök készíthető. A szemöldök eleje világosabb a vége felé sötétedik úgy, hogy a színek lágyan egymásba vannak satírozva.
 

Hibrid:

A szálazás és a satírozás kombinációja. A vendég igényei és a meglévő szemöldök szőrök mennyisége határozza meg a kombinálás arányát.

Galéria

Szálazott szemöldök (Classic Brown, Rich Brown)
Szálazott szemöldök (Cocoa, Rich Brown)
Púderes (Soft Powder) szemöldök